Post by perecuswage on Feb 23, 2022 10:26:40 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Kung Fu Z ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Kung Fu Z IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ کد تقلب بسیاری از منابع ▞▞▞
▞▞▞ Kung Fu Z 2022 version ▞▞▞
خوب نیست خوب قسمت ریپ آف رو عوض کن
Sky Champ: Bắn Gà, Bắn Ruồi Hành động zus
من خیلی عصبانی هستم که چندین بار این را بازی کنم، چیزی که دوست ندارم این است که چقدر آهسته در lvl up 2 باید بتوانید دوبرابر XP در آخر هفته دریافت کنید، تفاوت بزرگی دارد. که
Кунг-фу Z Аркады wtok
این یک بازی RPG غیرفعال کلیکی به سبک اسکرول کناری beat em up است. یک مفهوم خوب که فقط در فواصل کوتاه قابل اجرا است. تنها عوامل محرک باز کردن حملات ویژه جدید، خرید لوازم آرایشی و قرار گرفتن در بالاترین رتبه در جدول امتیازات است. فقط برای گیمرهای معمولی توصیه می شود.
بدترین بازی من عاشق دیس بازی هستم
آیا می توانید ضربه زدن، ضربه زدن و دکمه پرش و دکمه حرکت را ایجاد کنید که من از ضربه زدن به آن متنفرم! لطفا اسلحه اضافه کنید! مانند کاتانا، خنجر، چکش و خیلی چیزهای دیگر! سلاح های ویژه فقط در مدت زمان محدود فعال می شوند!!!
من واقعاً از بازی لذت می برم، واقعاً خوب است که روی آن وقت بگذارم و احساس می کنم چیزی را به دست می آورید اگر آن چیزی باشد و این پیشرفت است، اما تنها مشکل من این است که ای کاش راه های بیشتری برای به دست آوردن جواهرات وجود داشت.
بازی خوب است اما تبلیغات بسیار زیاد o.0
این بازی عالی من دارم چهارمین شهرشم به پایان میرسونم واقعا عالیه نمیدم چطور بگم ولی پنج ستاره کمه شه من اگه ده تا ستاره میزاشتن ده ستار روبش میدادم🌟🌟 واقعا🌟🌟🌟🌟🌟🌟 عالیه بازیش🥳🔥🔥😍 حتما دانلود کنی اصلا پشیمون نمیشید🥰🥰🌟🌟 اوناییم که میگن بازی یابالا نمیاد یاخرابه بخاطر اینه که این بازی به روی گوشی اونا نصب نشده ومدلش یچیز دیگه بوده وبازی براکرده اون مدل سنگین بوده یاحاف. واین خیلی بده که اینجوره😪ولی بازی عالیه🌟🌟❤
Kung Fu Z Arcade hck
ماه بود
اقدام شگفت انگیز و بی وقفه برای همه! به معنای واقعی کلمه سرگرم کننده ترین بازی من با بازی اکشن جانبی موبایل بوده است
امیدوارم چیزهایم را از دست ندهم، اما اگر کاری انجام دادم لطفاً آن را حذف کنید، سپس دوباره دانلود کنید تا اطلاعات شما وجود داشته باشد
من این بازی را دوست دارم اما هر بار که به چیزی مسلط میشوم به سطح اول میروم و فقط به من اجازه میدهد از مرکز خرید مسلط شوم و اگر مرحله مرکز را کامل کنم، باید به چند سطح بیشتر مسلط باشم. مثل این است که آنها نمی خواهند من به سطح دیگری بروم. من نمی دانم که آیا این یک مشکل است یا نه، اما لطفاً این را برطرف کنید
میخواستم لایک کنم ولی بعد از نصب نوتیفیکیشن های بی امان از بازی دریافت کردم حدودا 5 شب به تنهایی!! خداحافظ.
دو چیز به نظر من باید تغییر کند. حمله خودکار Hurricane Kick به اهداف زمینی کوچک (مارها و موش ها) و برخی از دشمنان اصلی برخورد نمی کند ... این باید اصلاح شود. همچنین، قبل از اینکه رئیس را فعال کنید، زامبی ها باید دائماً مانند امواج مینی باس عجله کنند. در حال حاضر عبور از آنها بسیار کند و خسته کننده است. در غیر این صورت بازی فوق العاده ای است. بالاخره Wave 300 رو زدم... نصف راه. اوه... یک رئیس آخر هم خوب خواهد بود.
این یک بازی واقعا سرگرم کننده است من عاشق حال و هوای یکپارچهسازی با سیستمعامل هستم که یک مزیت برای سرگرم کننده است. طبیعت عجیب و غریب بازی، گیم پلی آسان است.
Kung Fu Z Arcade qehb
خیتل
مانند Tempe run با آنها ضرب و شتم
اینکه خودش بازی می کنه ما اصلا بازی نمیکنیم
بازی خوبی است اما مال من یک نقص دارد که نمی توانم پیشرفت کنم
خوب کنترل ها نیاز به کار دارند
بازی خوب است اما همان سطح "مرکز خرید در خطر" را تکرار می کند ... هر زمان که چیزی مرا آزار می دهد ... همیشه ... لطفا این مشکل را حل کنید.
و bandana و من مک دونالد داریم یا چیزی شبیه به این
بازی Gteat برخی از خریدهای درون برنامه ای انجام داد، اما متأسفانه به نظر می رسد که تبلیغات را حذف نمی کند که ناعادلانه است در صورت رفع این مشکل 5 ستاره رتبه بندی می کند.
یک بازی سرگرمکننده، به آن 4 یا 5 ستاره میدهد، اما هیچ گزینهای برای خرج کردن پول برای خرید یک چیز "بدون تبلیغات" که به نوعی شکستدهنده معامله است، ندارد.
ضرب و شتم زامبی ها در این بازی به طرز عجیبی رضایت بخش است. این یکی از معدود بازی هایی است که من دوست دارم صدا را روشن نگه دارم. من فکر میکنم آنها میتوانند با ضربه زدن با QTE یا اقدامات دورهای روی صفحه (کشیدن روی صفحه یا کشیدن یک شکل) برای آسیبهای عظیم در بالای حرکاتی که قبلاً در این بازی داشتهاند، ایجاد کنند. اساساً این یک بازی ضربه زدن است اما به نظر می رسد که آنها قطعاً می توانند آن را بیشتر شبیه به یک ضرب و شتم کنند.
این بازی فو*کینگ دوپ است. من باید به پاک کردن صفحهنمایش ادامه دهم، زیرا همه چیز AWESOMESAUCE که مدام چکه میکند. به دهه 80 خوش اومدی دلم برات تنگ شده بود! شما بچه ها قطعاً به یک هوم ران رسیده اید. من پیشنهادی دارم، اما یک درخواست بیشتر. تنظیم کننده صدا عالی خواهد بود زیرا من دوست دارم موسیقی خود را در حین بازی پخش کنم اما افکت های صوتی ممکن است گاهی اوقات خیلی بلند باشند. لطفا این ویژگی را اضافه کنید اما صدا را کم نکنید. اجازه دهید این کار را انجام دهیم. با تشکر برای این بازی.
بازی خوبی هست از سازندش تشکر می کنم😊🖕
بازی خوبیه ولی به ریست کردن تجهیزاتم ادامه بدید
واقعا این بازی را دوست دارم! اکشن واقعا سریع است و من سبک هنری را دوست دارم، کمی مرا به یاد بازی قدیمی اسکات پیلگریم می اندازد که همیشه چیز خوبی است lol. یکی از مشکلاتی که به نظر می رسد این است که وقتی تبلیغات پاداش را تماشا می کنم، اغلب نمی توانم از آگهی خارج شوم و مجبور می شوم بدون دریافت پاداش، بازی را ببندم. امیدواریم راه حلی برای این وجود داشته باشد.
گیم پلی سرگرم کننده و اعتیاد آور. تقریباً خودش بازی میکند، اما نمیتوانم خودم ساعتها وقت صرف آن کنم. گرافیک حماسی و اکشن جالب.
زباله های کاملی که برای کنترل شخصیت خود به دست می آورید
فقط میگم عالی👌وسلام نامه تمام
بسیار سرگرم کننده و اکشن است، اما این واقعیت که باید شخصیت های جدید بخرید بد است
کار نمی کند
فکر میکنم در کل بازی بسیار خوبی است، اما فکر میکنم تیم توسعهدهنده باید به جایی برسند که من مجبور نیستم هر بار که به سطح 30 میرسم دوباره به تولد/مسلط ادامه دهم. اما در کل بازی عالی است.
بسیار خوب، پس من واقعاً این بازی را دوست دارم، اما به تازگی سیو خود را در این رویداد کریسمس از دست دادم، من در نسخه کریسمس گیر کرده ام و نمی توانم به نسخه اصلی برگردم. من نمی توانم از جواهرات سبز خود استفاده کنم و حتی نمی دانم که سنگ های آبی برای چیست. من به کمک نیاز دارم لطفاً ترجیح می دهم رنج بکشم سپس آنها را اینگونه نابود کنم.
عاشقشم
K بود اما من خسته شدم زیرا شما واقعاً هیچ دعوا نمی کنید. شما بچه ها باید کنترل های بهتری انجام دهید و ما را مجبور کنید مانند یک دکمه فشار دهیم تا بتوانیم مشت و لگد بزنیم
عالی بود
Disapointed نصبهای تصادفی ثابت، پسزمینه تلفن شما را پس از پرداخت هزینه برای حذف آنها اضافه میکند - با Google تماس گرفته شد
من را به یاد River City Street میاندازد، یک بازی قدیمی NES که دوستش دارم و زامبیها دارد. این بازی نگهبانی است که باگها را برطرف میکند و کمی از پول نقدی که به سختی به دست آوردهام خرج میکند... در آن نگه دارید!
اگر تپ تپ تپ تپ تپ مورد شماست، این را دوست خواهید داشت
حتی به من اجازه نداد اطلاعاتم را نگه دارم
쿵푸 Z 아케이드 lbiv
بازی عالی بود اما بعد از 30 دقیقه تمام شد.. سپس فقط آبکشی کنید و تکرار کنید.. اما کنترل ها و گرافیک ها عالی هستند.. عاشق جلوه های صوتی. متأسفانه بعد از 20 دقیقه اول کار زیادی نمی توانیم انجام دهیم و به آرامی از بین می رود
لذت بخش اگر در دهه 80 یا 90 یک brawler بازی کردید، این بسیار نوستالژیک است که باعث می شود بخواهید دوباره آنها را بازی کنید.
بازی عالی است، اما آپدیت هالووین به دلایلی سطح شخصیت من را بازنشانی کرده است
من یک اکانت سطح 87 به نام "DaBoySeb" داشتم و با یک حساب سطح 1 جایگزین شد و نمی توانم حساب قدیمی خود را بارگیری کنم.
کاملاً این بازی را دوست داشتم و بیش از یک سال آن را بازی کردم. متأسفانه اکنون منوی من کار نمی کند و هر بار که آن را باز می کنم بازی من خراب می شود بنابراین نمی توانم پرستیژ کنم.
چه زمانی اتفاق می افتد؟ بازی سرگرم کننده من واقعا از نمودارهای مدرسه قدیمی لذت می برم. تنها مشکل این است که باتری من را خالی می کند. دیگر خوشحالم