Post by perecuswage on Feb 23, 2022 10:48:18 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Mini World: CREATA ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Mini World: CREATA IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ εξαπατά άπειρα νομίσματα ▞▞▞
▞▞▞ Mini World: CREATA 2022 version ▞▞▞
το αγαπώ πολύ
Είναι πολύ ανθυγιεινό παιχνίδι. Γιατί μπορεί να χτυπήσει ανθρώπους χωρίς λόγο; Είναι ένα παιχνίδι επιθετικού εγκλήματος στον κυβερνοχώρο. Μπορεί να βλάψει ψυχικά τους ανθρώπους. Οι νέες γενιές παίζουν αυτού του είδους το παιχνίδι μόνο μαθαίνουν πώς να εκφοβίζουν, να κλέβουν, να μπλοκάρουν... Όλα είναι αρνητικοί τρόποι.
Demolition Derby 3 Състезателни jji
Πραγματικά πολύ κακό παιχνίδι...... Το μισώ. Το σπίτι μου 🏡 έχει εξαιρετικής ποιότητας internet !! Αλλά το παιχνίδι λέει να ελέγξετε τη σύνδεσή σας στο διαδίκτυο. Ελέγξτε τη σύνδεσή σας στο διαδίκτυο. Ξανά και ξανά ... το απεγκαθιστώ αυτήν τη στιγμή .... Παρακαλώ διορθώστε αυτό ...
😎😎😎😎😎😎😎😎
Εντάξει, αυτό είναι ένα υπέροχο παιχνίδι 10/10 καλύτερο παιχνίδι, αλλά έχω ΠΟΛΛΑ προβλήματα με αυτό το παιχνίδι 1. Το παιχνίδι συνεχίζει να καταρρέει όταν δεν είναι τόσο καθυστερημένο, ΜΑΜΠΙΕ ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΙΟΡΘΩΣΤΕ ΤΟ ._. ok mabye έχω ένα πρόβλημα ούτως ή άλλως πιστεύω ότι το "κρασάρισμα χωρίς λόγο" είναι σφάλμα ;-; οπότε ε- KSKSKSKSSSKSKΣΚ θα ήθελα να είχα περισσότερα να πω μετά αυτό. Αλλά παρακαλώ δοκιμάστε και διορθώστε το "συντριβή χωρίς λόγο" ;^; pls(´ . .̫ . `) Θα δώσω σε αυτό το παιχνίδι 4 ή 5 αστέρια, αν αυτό μπορεί να φύγει (๑´•.̫ • `๑)( ꈨຶ ˙̫̮ ꈨຶ )
yeeeee scp 096
ειναι πολυ βαρετο και κολαει αρκετα καθως το παιχνιδι δεν ειναι καταλληλο για να περνας ευχαριστα την ωρα σου,με λιγα λογια ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΙΑ
Κακό gameplay Art
Αυτό το παιχνίδι είναι εντελώς αντίγραφο και χειρότερο από το πραγματικό παιχνίδι
Το παιχνίδι ήταν εντάξει, αλλά, το μόνο πρόβλημα είναι ότι όταν περπατάω για να ποτίσω, ο λύκος μου θα με ακολουθήσει τελικά, αλλά, όταν βγω στην επιφάνεια, ο λύκος απλώς στάθηκε εκεί ή κανένας από τους δύο δεν ανεβαίνει ξανά στην επιφάνεια, μερικές φορές γίνεται πολύ ενοχλητικό όταν το κάνει αυτό το AI. Μακάρι να διορθώσεις αυτό το πράγμα το ίδιο ισχύει και για το άλλο ζώο όταν ακολουθούν τον παίκτη με σιτάρι, έχω ένα ακόμη πρόβλημα. Όταν βρέχει, το παιχνίδι μου αρχίζει να καθυστερεί τόσο άσχημα κάνοντας το καρέ μου να πηγαίνει αργό.. διορθώστε
Mini World: CREATA ماجراجویی wqf
Φανταστικό παιχνίδι! Δε με νοιάζει αν είναι των Κινέζων.
tioutghugfhuugfg haha gia to pro παιχνίδι
Βαθμολογώ αυτό το παιχνίδι με 3 στα 5 αστέρια γιατί είναι πραγματικά ένα πολύ καλό παιχνίδι, το μόνο μεγάλο πρόβλημα που έχει είναι ότι πάντα καθυστερεί όταν παίζει για πολλούς παίκτες με φίλους. Αν ενταχθούν στον κόσμο τους, το τηλέφωνό μου καθυστερεί, και αν ενταχθούν στον κόσμο μου το τηλέφωνό τους καθυστερεί.
Μου αρέσει το παιχνίδι ΑΛΛΑ παρακαλώ διορθώστε το. Όταν έφτιαχνα έναν χάρτη βαρέθηκα, γι' αυτό διέγραψα αυτήν την εφαρμογή, την κατέβασα ξανά και συνδέθηκα και, στη συνέχεια, συνειδητοποίησα ότι ορισμένοι από τους χάρτες και τους χάρτες που κατέβασα έχουν φύγει. Μετά από μήνες αποφάσισα να φτιάξω έναν άλλο χάρτη και μετά όταν διαγράψω και κάνω login η διαδικασία έχει φύγει επίσης ΚΑΙ ΣΥΝ. Όταν ένας παίκτης ρίχνει ένα αντικείμενο και το παίρνω δεν είναι στο απόθεμά μου όταν δεν φιλοξενώ, οι μινιατούρες γίνονται χώμα. Και οι όχλοι των προσθηκών μετατρέπονται σε αγελάδα. Διορθώστε το τώρα αν μπορείτε.
Κατα
Είναι διασκεδαστικό αλλά δεν ανταποκρίνεται παρακαλώ διορθώστε όποτε το δοκιμάζω με αναστατώνει Νιώθω ότι θέλω να πετάξω το τηλέφωνό μου στον τοίχο και κάθε φορά που λέω "ξέρεις τι στάση θα εκραγεί το τηλέφωνο" Νιώθω τόσο λυπημένος😪😭 γιατί βλέπω Η αδερφή μου το παίζει και φαίνεται τόσο διασκεδαστικό, αλλά μου αρέσουν τα χαρακτηριστικά, αλλά ποτέ δεν θα νιώσω πώς είναι να παίζω τον εαυτό μου, αλλά για να κάνω τους άλλους χαρούμενους ίσως και το άλογο γιατί βλέπω την αδερφή μου να παίζει και καβαλάει συνεχώς το Dangos και δαμάζει το αρπακτικό σε ριψοκίνδυνη καλή δουλειά παιδιά👍👍👍👍👍👍👍👍🤝😌😌🏆
Απλα τέλειο Δεν εχω κατι αλλο να πο
Το παιχνίδι δεν με άφηνε να μοιραστώ τον χάρτη μου για να μπορώ να παίξω multiplayer με τον φίλο μου. Προσπάθησα να κάνω αυτό που έλεγε κοινοποιώντας τον χάρτη και όταν το έκανα, δεν μοιράζεται τον χάρτη, έλεγε "Δεν μπορείτε να μοιραστείτε τον χάρτη, ο χάρτης είναι ορατός μόνο σε εσάς". Μπορείτε να το διορθώσετε
Μαύρη οθόνη Δεν μπορώ να ξεκινήσω το παιχνίδι, επέστρεψα μετά από ένα χρόνο περίπου και αφαίρεσα 5 αστέρια, διορθώστε το για να μπορέσω να σας ξαναδώσω 5 αστέρια γιατί σίγουρα το αξίζετε! 💜✨
δεν μου αρέσει η ενημέρωση που δεν μπορείς να παίξεις χωρίς φορτίο 🙄🙄 Θέλω να παίξω, αλλά όταν ενημέρωσα αυτήν την εφαρμογή σκέφτηκα ότι ήταν καταπληκτική🙂🙂 τότε εκπλήσσομαι όταν παίζω αυτό το παιχνίδι δεν μπορώ να ανοίξω χωρίς σύνδεση 🙄🙄 αυτό είναι φρικτό!
Η παλιά έκδοση αυτού του παιχνιδιού είναι πολύ πιο καλύτερη και διασκεδαστική από την τρέχουσα έκδοση, δεν μπορώ καν να ανεβάσω τον χάρτη μου τώρα σε αντίθεση με πριν, και όταν προσπαθώ να ξεκλειδώσω κάποια έπιπλα και. εξοπλισμός λέει πάντα ότι η έκδοση του παιχνιδιού είναι πολύ χαμηλή.
🏹🏦🔧🔨⚒️⛏️🔫🔪🗝️☠️⚰️💰🕯️🏺💎
Αυτό το παιχνίδι ήταν υπέροχο, μου άρεσε. αλλά γιατί το κάνατε διαδικτυακό παιχνίδι; Μου άρεσε πολύ το mod για έναν παίκτη, το ίδιο έκαναν και πολλοί άνθρωποι. παρακαλώ λάβετε πίσω το mod για έναν παίκτη
ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΧΕΙ ΧΑΛΑΣΕΙ
Αντιμετώπισα κάποια σφάλματα στο γεγονός, οπότε διέγραψα και επανεγκατέστησα την εφαρμογή ξανά, αλλά το μόνο πράγμα που έλαβα ήταν μια καθαρή μαύρη οθόνη Παρακαλώ διορθώστε το
Γιατί δεν υπάρχουν μεταλλεύματα χρυσού και διαμαντιών τώρα, μετά το noe uodate 🥺🥺🥺 παρακαλώ δώστε το χρυσό και το διαμάντι μου πίσω στην εξόρυξη
Δεν μπορώ να πάρω λάβα ακόμη και με κουβά από σίδερο
Πολύ καλό, μπορείτε να κάνετε πολλά πράγματα, αλλά στεναχωρήθηκα πολύ όταν το διέγραψα και το εγκατέστησα ξανά και επανεκκίνησε ΟΛΗ την πρόοδό μου. Δεν θυμάμαι τον κωδικό πρόσβασής μου, οπότε παρακαλώ διορθώστε το.
Πολυ γλυκουλι παιχνιδακι κατεβαστε το😊😄
Ο λόγος για το 1 αστέρι είναι bcoz: 1. Ο κινητήρας Roller Coaster είναι τόσο δύσκολο να αποκτηθεί τώρα. Γιατί αυτό? 2. Το καλεσμένο κατοικίδιο εξαφανίζεται ξαφνικά τώρα μετά από μερικά δευτερόλεπτα. Για ποιο λόγο? 3. (Ευχαριστούμε που επαναφέρατε την παλιά κύρια οθόνη/προστέθηκε 1 αστέρι!) 4. Ο κήπος είναι πλέον προσβάσιμος μόνο από ένα μικρό εικονίδιο στην Επάνω Δεξιά γωνία! Η χειροτεχνία τώρα φαίνεται να είναι πιο δύσκολη. Γιατί να αλλάξουμε τόσα πολλά πράγματα όταν ο παλιός Mini World είναι καλύτερος;;; *Επεξεργασμένη κριτική
ΒΆΖΟ 3 ΓΙΑΤΊ ΚΆΝΙ 5 ΩΡΕΝ ΝΑ ΚΑΤΕΒΙ
Δύο αστέρια γιατί όταν μεταφέρετε λογαριασμό σε άλλο τηλέφωνο ή υπολογιστή και όταν επιστρέψετε στο παιχνίδι θα σας κολλήσει και το δέρμα σας δεν μπορεί να αλλάξει πια
Θα έπρεπε να ήταν ένα από τα καλύτερα παιχνίδια περιπέτειας/χειροτεχνίας, αλλά η λειτουργία πολλών παικτών μέσω LAN χωρίς σύνδεση στο διαδίκτυο δεν λειτουργεί. Συνεχίστε να λέτε στο Joiners end 'ο οικοδεσπότης έκλεισε το παιχνίδι' ακόμα κι αν δεν έχει κλείσει καθόλου. Αν μπορούσατε να το διορθώσετε, καθώς αυτό είναι το παιχνίδι σας, θα ήταν τέλειο, γιατί μπορώ να ενθαρρύνω περισσότερους ανθρώπους να το παίξουν.
Europe would effectively make it a global player, he has asked for the ... nata nel 2005, è stata creata al fine di sensibilizzare.
Η δυνατότητα εκτός σύνδεσης εξαφανίστηκε μετά την ενημέρωση
Αυτό είναι ένα πολύ καλό παιχνίδι, υπάρχουν πολλά cool skins και πράγματα. Αλλά χρειάζεστε μίνι νομίσματα για να έχετε τα περισσότερα από αυτά, αυτό σημαίνει ότι πρέπει να πληρώσετε για να έχετε αυτά τα καλά πράγματα. Αν και δεν χρειάζεται να πληρώσουμε για να παίξουμε αυτό το παιχνίδι όπως το Minecraft, υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που διαμαρτύρονται για αυτό το παιχνίδι αντίγραφο του Minecraft. Και οι μίνι πόντοι είναι πολύ λίγοι, πρέπει να παρακολουθείτε διαφημίσεις για μερικές εβδομάδες ή μήνες για να έχετε χαριτωμένα δέρματα, και αυτό είναι πολύς χρόνος. Ελπίζω να έχουμε περισσότερα skins ΧΩΡΙΣ να πληρώσουμε για αυτό το παιχνίδι
Το καλύτερο παιχνίδι να το παίξεις
Mini World: CREATA Adventure sog
Δεν είναι πραγματικά διασκεδαστικό και δεν μπορεί καν να εξερευνήσει τον κόσμο
Ο μίνι κόσμος είναι ωραίος, αλλά το δέρμα δεν είναι δωρεάν, παρακολουθώ πάντα διαφημίσεις, οπότε έχω 10 εισιτήρια για να αγοράσω φυσαλίδες, αλλά όταν πατάω το κουμπί λήψης δεν συμβαίνει τίποτα
3 αστέρια γιατί υπάρχουν πάρα πολλά τέρατα τη νύχτα στους διαφορετικούς κόσμους. είναι τόσο εκνευριστικό. Πέθανα κυριολεκτικά 8 φορές προσπαθώντας να φτάσω στο σπίτι μου για να κοιμηθώ και να το κάνω αυτό το σημείο αναπαραγωγής μου.
Καταπληκτικό παιχνίδι, δεν το διαγράφω ποτέ στη ζωή μου, δεν υπάρχει τίποτα λάθος, αλλά μόνο 1 λόγος που κάτι δεν πάει καλά, αλλά δεν θα το διαγράψω είναι mini κόσμος όταν το παίζουμε και μετά πηγαίνετε σε multiplayer δείχνει μόνο μερικούς διακομιστές ο παλιός μίνι κόσμος ήταν καλύτερος π.χ. οι διακομιστές ήταν πολλοί, αλλά μου αρέσει αν συμβεί κάτι, δεν διαγράφω το ευλογεί αυτό το παιχνίδι ♥
Η 4χρονη μου αρέσει αυτό το παιχνίδι. Δεν ήξερα καν πώς να παίξω, αλλά το έχει ξεπεράσει. Καλό παιχνίδι.
Δεν μπορώ να μπω στον κήπο μου...κάθε φορά που το δοκιμάζω είπε σφάλμα δεν ξέρω, αλλά δεν υπάρχει τίποτα κακό με τη σύνδεσή μου. Στην πραγματικότητα μπόρεσα να μπω στον κήπο μου χθες χωρίς κανένα πρόβλημα; Διορθώστε το.
ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ . αλλά έχω πολλά σφάλματα σε αυτό το παιχνίδι. Αποκλεισμός δυσλειτουργιών. Όταν χρησιμοποιείτε το πρόγραμμα επεξεργασίας εδάφους, για παράδειγμα όταν κολλάτε, μπορείτε εύκολα να βγείτε. Στ 'αλήθεια! Διορθώστε αυτές τις δυσλειτουργίες! τώρα δίνω σε αυτό το παιχνίδι 1 αστέρι.
Mini World: CREATA Dobrodružné zrn
Μου αρέσει πολύ αυτό το παιχνίδι, είναι ένα τόσο διασκεδαστικό δωρεάν παιχνίδι. Θα το έπαιζα μάλλον πάνω από το Minecraft, tbh. Αλλά κάτι συνέβη σε μια από τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις, παίζω για περίπου πέντε λεπτά και μετά το παιχνίδι σταματά να ανταποκρίνεται, οπότε πρέπει να κλείσω και να επιστρέψω. Στη συνέχεια, πέντε λεπτά αργότερα, συντρίβεται ΞΑΝΑ. Ελπίζω πραγματικά ότι μπορείτε να το διορθώσετε, ή τουλάχιστον να το βοηθήσετε λίγο. Ευχαριστώ. ✌️
Vhbbbbh vghf Χρησιμοποιήστε το εικονίδιο επεξεργασίας για να καρφιτσώσετε, να προσθέσετε ή να διαγράψετε αποσπάσματα.Αγγίξτε παρατεταμένα ένα απόσπασμα για να το καρφιτσώσετε. Τυχόν ξεκαρφιτσωμένα αποσπάσματα διαγράφονται μετά από 1 ώρα.Πατήστε σε κάποιο απόσπασμα για να επικολλήσετε στο πλαίσιο κειμένου.
Το έκανα απεγκατάσταση πριν γιατί θέλω την ενημέρωση, τότε όταν έλαβα την ενημέρωση μπορώ να παίξω οποιοδήποτε παιχνίδι λέμε ότι το δίκτυό μου είχε πρόβλημα αλλά δεν είχε κανένα πρόβλημα, αλλά νομίζω ότι είναι εντάξει τώρα, αλλά παρακαλώ διορθώστε το💖🌹
Έδωσα 3 γιατί: 1. Δεν μπορώ να συνδεθώ στο παιχνίδι, δεν με αφήνει στο MiniWorld. Όταν μπαίνω στο κύριο μενού, χρειάζονται σχεδόν 3 λεπτά για να μπω στο παιχνίδι και τελικά όταν με αφήσει να μπω, θέλω να συμμετάσχω σε ένα παιχνίδι. Όταν θέλω να πάω σε ένα παιχνίδι, λέει Σφάλμα ή Παρακαλώ ελέγξτε το διαδίκτυο, αλλά δεν έχω Lan. 2. Το παιχνίδι καθυστερεί. 3. Δεν υπάρχουν πολλοί Άγγλοι παίκτες, συνήθως παίζω με Ινδονήσιους παίκτες και με κορεάτες, Ιάπωνες ή Κινέζους παίκτες.
Μου αρέσει πολύ το παιχνίδι, νομίζω ότι είναι ακριβώς όπως το Minecraft, θα γίνω ακόμη και αφεντικό ενός χάρτη! Το θέμα είναι ότι ξαφνικά μια μέρα μπαίνω στο παιχνίδι και μου βγαίνει πολύ σαν να μην με άφηνε να μπω στο παιχνίδι και ακόμη και να με διώχνει από το παιχνίδι, προσπάθησα να επανεκκινήσω το τηλέφωνό μου, να ελέγξω τη σύνδεση wifi, να επανεκκινήσω το παιχνίδι ,Ζητώ βοήθεια από τη φίλη μου αλλά μου είπε ότι και αυτό συνέβη πολύ. Θα του έδινα πέντε αστέρια αν δεν έβγαινε έτσι, αλλά εκτός από το πρόβλημα μου άρεσε πολύ το παιχνίδι <3