(Android) Phantom of Opera - Mystery Visual Novel, Thriller kodai trikdo aukso
Mar 5, 2022 23:47:18 GMT -5
Post by weiguretumo on Mar 5, 2022 23:47:18 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Phantom of Opera - Mystery Visual Novel, Thriller ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Phantom of Opera - Mystery Visual Novel, Thriller IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodai trikdo aukso ▞▞▞
▞▞▞ Phantom of Opera - Mystery Visual Novel, Thriller 2022 version ▞▞▞
Phantom of Opera - Mystery Visual Novel, Thriller ผจญภัย fokb
MAN TAI PATINKA. Esu apsėstas jūsų tikrai gero ir puikaus darbo su savo žaidimais.
Žaidžiau visą istoriją ir man tai labai patiko. Vienintelė dalis, kuri man nepatiko, buvo tai, kaip jie demonstravo žaidimo pabaigą.
Ištikimas romano pritaikymas, sukurtas su visa meile ir dėmesiu detalėms, kurios nusipelno ši istorija. Užtikau jį atsitiktinai, ir jis nusipelno DAUGIAU palaikymo! Šį žaidimą galiu tik rekomenduoti visiems. Į pačią istoriją žiūrima rimtai, tačiau ji taip pat LINKSMA, o smaigai yra gražūs ir beprotiškai mieli! Mano vienintelė problema, ko gero, yra ta, kad valdikliai gali būti šiek tiek nepatogūs, bet tai visų pirma yra vizualinis romanas, todėl tai visiškai nesumenkina patirties!
Nesąžiningas kvailas pasiteisinimas ir taisyklės transliuotojams. Sveikinimai. Streamers yra vienas iš geriausių būdų, kaip pritraukti daugiau žmonių žaisti jūsų žaidimus. Daug juoko
Įdomus, nors ir ne visiškai sėkmingas bandymas prikelti klasikinį romaną į gyvenimą. Personažo dizainas yra intriguojantis, tačiau pokalbių metu per daug naudojami garso efektai, o tai dažniausiai yra nereikalinga. Kai baigsiu žaidimą, pridėsiu daugiau, bet tai įdomus darbas.
Šis žaidimas yra nuostabus! Grafika, istorija, muzika, viskas! Geriausias dalykas yra tai, kaip jie galvoja apie žmones, kurie negali mokėti ir gali pažiūrėti porą skelbimų. Žaidimas mane net paskatino skaityti romaną.
TIKIuosi, PRAŠOME, PRAŠOME TOKIŲ ŽAIDIMŲ. Nuo Jekyll ir Hyde, kuriuos išbandžiau, visada laukiu kitų jūsų žaidimų. Aš nesupratau, kad išleidote šį. Prašome klasikinio angliško romano, kaip šis, būsimuose žaidimuose. Aš tai tikrai labai myliu. Gal čia ir ten yra šiek tiek rašybos klaidų, bet viskas gerai. Vis dar mano mėgstamiausias žaidimas, nuleiskite rankas
Tai puikus žaidimas, man patinka jį žaisti, bet mano gerumas – nuo 2 iki 5 skyriai yra erzinantys. Jūs arba atrakinate 59 serijas pirkdami skyrius, arba per dieną žiūrite daugiausiai 3 skelbimus, tokiu būdu gaunate monetas ir išleidžiate jas serijai. Nenoriu to vadinti „mokėjimu laimėti“, bet... Tai savotiškas mokėjimas laimėti.
Gana gerai
Hmmm..... tiesiog hmmm.....
Man patinka žaidimas ir viskas, bet aš jam skyriau keturias žvaigždutes, nes nuo antrojo skyriaus turiu pirkti epizodus, skirtingai nei pirmasis skyrius, kuris yra nemokamas. Jei tik galėtume uždirbti monetų epizodų metu, o ne iš skelbimų, būčiau uždirbęs daug, kad nusipirkčiau antrojo skyriaus epizodus. Išskyrus tai, man patiko
Myliu! Man patinka, kaip ši istorija buvo užfiksuota RPG formatu. Reklamos visai neįkyrios, tik norėčiau, kad kasdieniniai skelbimai nebūtų ribojami, neprieštaraučiau žiūrėti tiek daug skelbimų, kad gaučiau daugiau monetų
Gražus žaidimas
Gaila matyti tokius gražius žaidimo kūrinius, kurie labiau atrodo kaip interaktyvi istorija. Labai nusivyliau, kai kiekvieną kartą palietus ekraną norėdamas ištirti sritį prasidėdavo naujas dialogo seansas, o paskui dar vienas, o paskui dar vienas... Čia tikrai yra disbalansas tarp istorijos ir žaidimo, bet yra ir potencialo.
Homescapes Alkalmi imiu
Man patiko žaidimas, gražus ir siaubingas, turintis siaubingą atmosferą, šiek tiek jaudulio ir galvosūkių, bet turėjau vieną problemą. Nežinau, ar tai tik aš, bet vieną kartą norėčiau, kad Ericas baigtųsi laimingai. Norėčiau, kad būtų būdas išgelbėti jį nuo kančių jo dvasinio skausmo ir liūdesio. Oras, kai vaidino Christine ar kitokį personažą, vyras tik norėjo, kad kas nors jį priimtų ir mylėtų kaip žmoną, kurią sekmadieniais išsivežtų! verkiu dėl Eriko ..
Žaidimas geras. O siužetinė linija įdomi. Nors pastebėjau keletą gramatinių klaidų, ir būtų geriau, jei galėčiau žiūrėti daugiau nei tris skelbimus, kad gaučiau žetonus, nes katės nerodo tiek daug. Išskyrus patį žaidimą, viskas gerai..
Phantom of Opera - Mystery Visual Novel, Thriller சாகசம் atec
Fantasma de Ópera - misterio juego novela visual Aventura bgxr
MAN TAI PATIKO. Esu didelis Gastono Leroux, Joelio Schumacherio ir Andrew Lloydo Webberio „Operos fantomas“ gerbėjas, todėl įsimylėjau šį žaidimą. Tai puikus visų elementų, kuriuos myliu šiose versijose, derinys. Jei norite nusipirkti visą turinį, žaidimas tikrai pakrauna jūsų piniginę, todėl siūlyčiau palaukti nuolaidų ir pasiūlymų, tačiau, be to, šie pirkiniai yra tikrai verti. Menas yra gražus ir aš tiesiog norėčiau, kad galėtume jį atsisiųsti kaip ekrano užsklandą.
3 žvaigždutės kol kas. Yra nedidelė žaidimo problema. Tai neleis man judėti. Negaliu perkelti savo personažų nieko daryti. Bandžiau atsitiktinai spustelėti, jie sustingę kaip ledo luitai. Pataisykite tai, aš labai, labai norėjau žaisti šį žaidimą ir ilgai laukiau jo išleidimo. Redaguoti: Dabar veikia! Dėkojame jūsų komandai, kad išsprendėte problemą. Dabar galiu judėti aplink veikėjus ir tęsti istoriją!
Neperžengė privatumo politikos reikalavimų. Pradžioje teigiama, kad nori „tik“ informacijos apie žaidimo naudojimą, tačiau techninėse sąlygose aiškiai nurodoma, kad jie stebi socialinių tinklų sąveiką. Ne kietas. Gaila, nes atrodo geras žaidimas.
Myliu!!
Man patinka idėja, grafika gera ir gražaus meno stiliaus, bet turiu daug priekaištų. -Nekenčiu, kai baigiasi dialogas, veikėjas eidavo į vietą, kurią paspaudžiau dialogo metu. - Reikia patobulinti BGM. Trijų tonų fortepijonas erzina, garsai kartojasi vis tie patys, tada dažnai jie nutrūksta. Per daug naudojami būgnai baisiems efektams pasiekti – Negaliu spustelėti, kad dialogo lange būtų rodomi visi vienu metu – Personažai labiau erzina nei mylimi – Reikia daug monetų, kad būtų galima žaisti
ŠIS ŽAIDIMAS YRA NUOSTABIUS KOL KOL AŠ JO NEBAIGIAU, BET JIS NUOSTABU!! Žaidimas tikrai nėra toks baisus, nebent turite ausines, bet man labai patinka personažų stilius ir kita, be galo miela!! Pagarba kūrėjui, jums puikiai sekėsi!!
Žaidimas yra labai nuostabus, bet kodėl mes turime pirkti visą žaidimą?
tai gerai, bet man tai nelabai patinka, palyginti su po 7 metų
Žaidimas yra šedevras. Prieš dvejus metus žaidžiau Jeckyll ir Hyde žaidimą, kuris taip pat buvo labai geras, tačiau šis žaidimas turėjo daug patobulinimų. Nuo nuostabių meno kūrinių iki labai išsamių išnašų ir sutvarkytos informacijos apie personažus man patiko viskas. Tai buvo puiki žaidimo patirtis. Puikus darbas
Nuolatinis rijimo triukšmas nepaprastai erzina, o muzika gana pasikartoja, todėl skirtingai nuo to, kas sakoma įkėlimo ekrane (geriausia klausytis su ausinėmis), grojimas nutildytas gali būti malonesnis.
Ką tik baigiau žaidimą ir tai buvo nuostabu! Nors viename iš paskutinių skyrių, kur Kristina buvo pavaizduota veikėja per dialogą, buvo šiek tiek sumaišties, nors kalbėjo Vikontas, vis dėlto jis parašyta gerai ir galiu nuoširdžiai pasakyti, kad tai daug geriau nei dr. Džekilas ir ponas Haidas. Tęskite gerą darbą ir kurkite daugiau tokių žaidimų!
Tai tikrai geras žaidimas, bet aš tiesiog norėčiau, kad būtų kitų variantų, kaip įsigyti žaidimo medžiagų ir toliau skaityti skyrius. Tačiau apskritai jis turi gerą siužetą, kaip ir originalus „Operos fantomas“, ir jūs nepasigailėsite, kad jį suvaidinote.
Istorija gera, būčiau įvertinęs 5 žvaigždutėmis, bet 2 skyriuje nematau priedų, kuriuose sakoma, kad neturiu priedų, kuriuos būtų galima žiūrėti? Kiekvieną kartą, kai kitaip tai yra gražus žaidimas, ar tai klaida?
Phantom of Opera - Mystery Visual Novel, Thriller Авантуристичке zvej
Anglų ir kinų vertimai vis dar gana blogi, gramatikos ir rašybos klaida.. Klaida tikrai sugadino visą žaidimą. Tačiau teigiama, kad meno kūriniai yra gražūs, o muzika tikrai suteikia gyvumo žaidimui.
Man tai patinka, nors ką tik įdiegiau, bet scenos ir pokalbiai per ilgi, man nuo viso to nuobodu, atima jaudulį ir viskas. Man liūdna 😖. Tai verčia mane, tiesą sakant, mesti žaidimą