Post by weiguretumo on Mar 5, 2022 23:53:36 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Shopping Mall Girl: Style Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Shopping Mall Girl: Style Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ εμπειρία δωρεάν ▞▞▞
▞▞▞ Shopping Mall Girl: Style Game 2022 version ▞▞▞
ωραιο δεν τρελενομαι😊
Είναι τέλειο το μόνο που δεν είναι ανοιχτά όλα τα μαγαζιά και αφτο με νευριαζι γτ φτανις σε ενα σιμιο του πεχνιδιου και εκει ειναι κλιδομενα!😑😑
Ξέρεις αν πατήσεις ένα φόρεμα, πιέστε το ξανά έχει ένα ωραίο φόρεμα θα κερδίσεις αν το χρησιμοποιήσεις λίγο ξέρεις ότι θέλω να ξεκλειδώσω αυτούς που είναι κλειδωμένοι θέλω απλώς να ενημερώσει το παιχνίδι. νέα πράγματα που θέλω είσαι εσύ μπορεί να αλλάξει το χρώμα vip. Αλλά το παίζω ήδη, απλώς το κάνω απεγκατάσταση και τώρα δεν μπορώ να το κατεβάσω, συνεχίζω να προσπαθώ να μην λειτουργεί, μακάρι να ήταν καλό, ωραίο παιχνίδι
Πραγματικά πιστεύω ότι είναι το καλύτερο παιχνίδι για όσους αγαπούν το makeover και τα ντυσίματα. Αυτό είναι ένα παιχνίδι ειδικά για μικρά κορίτσια που αγαπούν το μακιγιάζ.
Το παιχνίδι μου έχει αργές διαφημίσεις! Και είναι οι ίδιες διαφημίσεις ξανά και ξανά!
Είναι η χειρότερη εφαρμογή που χρειάζεται όλη μέρα για να ανοίξει αυτό είναι χάσιμο χρόνου μόνο τα περισσότερα πράγματα είναι κλειδωμένα και τα πράγματα που μπορώ να αποκτήσω βλέποντας βίντεο αφού δω βίντεο κλειδώνει και αυτό το πράγμα... 😡😡 Μακάρι Θα μπορούσα να τους δώσω αστέρι μείον... η χειρότερη εφαρμογή που έχω δει ποτέ... 😡😡 Σας συνιστώ να μην κάνετε λήψη αυτής της εφαρμογής....
Τελειοοοο
OMG Λατρεύω αυτό το παιχνίδι που ντύνεσαι και κερδίζεις χρήματα, του δίνω πέντε αστέρια και είναι τόσο φοβερό, νομίζω ότι θα ενημερώσω είναι τα ρούχα που τα περισσότερα από αυτά δεν είναι όπως το στιλ μου, αλλά φαίνονται όμορφα στον χαρακτήρα μου. ναι αντίο.
Τελειο απλα τελειο!!!!!
Εχω κολησει
Λατρεύω αυτό το παιχνίδι σε αυτό μπορείτε να ψηφίσετε άλλους διαγωνιζόμενους επίσης συνιστώ να κατεβάσετε αυτό το παιχνίδι και να το παίξετε θα διασκεδάσετε και έχω ένα παράπονο επίσης για το ότι του έδωσα τέσσερα αστέρια ότι πολλά από τα καταστήματα και τα ρούχα είναι κλειδωμένα ελπίζω μετά από αυτό το παράπονό μου θα ανοίξεις τα μαγαζιά και θα ντυθείς
Αυτό είναι πολύ ωραίο παιχνίδι. Επειδή είναι πολύ όμορφο παιχνίδι το κορίτσι είναι πολύ όμορφο 👩 μετά το μακιγιάζ.
Όλο διαφημίζεις ελεός
Αυτό είναι ένα καλό παιχνίδι και μια από τις άριστες δουλειές που έχω παίξει αυτό το παιχνίδι εδώ και τόσα χρόνια, ο αγώνας για την πώληση και το τελευταίο στοιχείο είναι υπέροχος, ο διαγωνισμός επίσης από καλό έως καλό
Είναι εξαιρετικό αλλά ..... ορισμένα επίπεδα είναι κλειστά. Έτσι είναι .. τα επίπεδα δεν πρέπει να κλείσουν. Ωραίο παιχνίδι αλλά μερικά από τα επίπεδα..
Μου αρέσει πολύ αυτό το παιχνίδι. Αλλά μακάρι να ήταν ξεκλείδωτο κάθε μαγαζί και πανί. Αλλά πάντως μου αρέσει αυτό το παιχνίδι και θα πρότεινα σε όλους να το δοκιμάσουν μία φορά.
ειναι παρα μα παρα πολυ χαλια 🤢😒
Αυτό το παιχνίδι ενδιαφέρεται τόσο πολύ 😊, μου αρέσει τόσο πολύ αυτό το παιχνίδι, αλλά υπάρχουν τόσες πολλές διαφημίσεις μετά από κάθε επίπεδο και πολλά επίπεδα είναι κλειδωμένα και για να ξεκλειδώσουμε πληρώνουμε, αλλά μετά από αυτά μου αρέσει το παιχνίδι τόσο πολύ. Αν μπορείς να κάνεις κάποιες αλλαγές θα ήταν όμορφες 😋. Σας ευχαριστώ 🥰
είναι τλιο όπος είναι
Του έδωσα 2 αστέρια γιατί επειδή έχει πολλά πρόσθετα και μερικά όμορφα επίπεδα είναι κλειδωμένα παρακαλώ λύστε αυτό το πρόβλημα και σας προτείνω να μην εγκαταστήσετε αυτό το παιχνίδι σας προτείνω για το miga town
Μου άρεσε, αλλά όταν εγκατέλειψα αυτό το παιχνίδι, επανεκκινήθηκε ξανά, δεν ξέρω πού είναι το πρόβλημα στο android μου ή στην εφαρμογή σας. αν ξέρετε κάτι γι' αυτό, παρακαλώ απαντήστε μου. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Δεν είναι απλός καλή είναι απίστευτη και πολλά παραπάνω!!!!!💕💕🦋🦋🦋💕
Κακό αλλά οχι και πολυ
Ετσι κι ετσι
Είναι ένα ωραίο παιχνίδι που μπορούμε να αγοράσουμε όμορφα ρούχα και να εντυπωσιάσουμε τους κριτές και να κερδίσουμε τα υπέροχα βραβεία και χρήματα
Ήταν πολύ ωρεο αλλά κάποια πράγματα ήταν κλιδώματα.😒😒😒😒
Bad Piggies Puzzle gmiz
Αυτή η εφαρμογή είναι υπέροχη
Το Τέλειο είναι πολύ ωραίο
αυτό το παιχνίδι είναι διασκεδαστικό, αλλά πάντα χάνω γιατί αυτό το παιχνίδι είναι πολύ δύσκολο
Αυτό το παιχνίδι είναι εξαιρετικά ηλίθιο. Από δύο πράγματα με εκνευρίζει πολύ☹️. Ένα πράγμα είναι ότι όλα τα φορέματα είναι κλειδωμένα και πρέπει να πληρώσουμε για το ξεκλείδωμα ορισμένων, και πρέπει να παρακολουθήσουμε διαφημίσεις για ορισμένα και πρέπει να δώσουμε κέρματα για μερικά. Παίρνουμε 600 νομίσματα συνολικά. Μετά από όλα, όταν αγοράζουμε φορέματα από νομίσματα. Μειώνονται και μειώνονται και έρχονται στο μηδέν. Μόνο ένα εμπορικό κέντρο είναι ξεκλείδωτο και άλλα κλειδωμένα. Διορθώστε το. Λατρεύω τα παιχνίδια σας, αλλά επιτρέψτε μου να μείνω λίγο σεβασμό για εσάς.
Μια ωραία εφαρμογή για παιχνίδι, αλλά μερικά πράγματα είναι κλειδωμένα και περιέχει πολλές διαφημίσεις, αλλά συνολικά μια ωραία εφαρμογή 👍
Έχω δώσει μόνο 1 αστέρι γιατί έχουν τόσο καλά φορέματα και στολίδια αλλά όλα είναι κλειδωμένα. Και στο fashion show δίνουν άλλη 1η θέση . Όχι για τον παίκτη, θα έπρεπε να το βελτιώσουν αυτό. Και ελπίζω ότι θα γίνει καλύτερο παιχνίδι, απεγκαθιστώ αυτό το παιχνίδι τώρα. Ελπίζω όμως ότι μετά από ένα ορισμένο χρονικό διάστημα θα αναβαθμίσουν το παιχνίδι και οι εικόνες που δείχνουν το παιχνίδι είναι πολύ διαφορετικές από αυτό. Πρέπει να πουν την αλήθεια στους παίκτες.
Νταρινταρι
γιατί τα στυλ μαλλιών δεν ήρθαν μόνο αυτό είναι το πρόβλημα που παραμένουν όλα είναι τέλεια πραγματικά είναι ένα ωραίο παιχνίδι
Μονο εσενα σε πεταει εξω τους αλους οχι!!! Ειναι πολυ ωραιο παιχνιδι απλα βαζω 4 επειδη μερικες πιστες ειναι κλιδωμενες!!!
Γιατί δεν το κάνετε πληρωμένο παιχνίδι. Απλώς δίνετε μια χούφτα λειτουργίες δωρεάν και για οτιδήποτε άλλο έχουμε να πληρώσουμε, τα παιδιά παίζουν αυτό το παιχνίδι, πώς υποτίθεται ότι θα αγοράσουν. Είναι ένα καλό παιχνίδι αλλά όλοι το έχετε καταστρέψει κάνοντας το PAY TO PLAY παιχνίδι.
Αντωνια
Ουσιαστικά αυτό το παιχνίδι είναι καλό, αλλά ένα μικρό πρόβλημα όταν περπατά στην πασαρέλα, πατάω το μπλε αποτύπωμα έτσι ώστε να περπατάει τέλεια, αλλά όταν πατάω ότι πρέπει να περπατάει τόσο τέλεια, αλλά το κορίτσι δεν περπάτησε τέλεια, εννοώ ότι είναι καλό παιχνίδι παρακαλώ διορθώστε το.